Mode

Zeer professionele manicure in Amstelveen

Sinds ik een goed adres heb gevonden voor manicure Amstelveen, zien mijn nagels er bijzonder mooi uit. Dat moet ook wel, want ik werk aan de balie en daar dan met afgekloven nagels te zitten kan echt niet. Ze zeggen niet voor niets dat je handen je visitekaartje zijn en dat klopt inderdaad. Sinds ik minstens één keer per twee weken een afspraak bij  ‘t Nagelstudiootje heb, zien mijn nagels er weer bijzonder mooi uit. Het is dan ook niet voor niets dat ik veel complimenten aan de balie krijg over mijn nagels.  

Lekker ontspannen

Voor mij is een bezoek aan de manicure in Amstelveen echt een moment van ontspanning. Zo krijgen mijn handen eerst een zachte scrubbeurt en een nagelbadje. Hiermee worden de dode huidcellen verwijderd. De nagels worden netjes gevijld en gepolijst zodat ze weer mooi glanzen. De losse velletjes worden voorzichtig weggeknipt zodat je hier verder geen hinder van ervaart. Na deze behandeling krijgen mijn handen een heerlijke handcrème, hierna voelen deze bijzonder zacht aan. Om dit geheel helemaal mooi te maken, mag ik een mooie kleur lak uit kiezen voor mijn nagels. Heb je na het lezen van bovenstaand verhaal ook interesse in zo een ontspannende behandeling, neem dan snel contact op met dit bedrijf.