Geen categorie,  Schoenen

Een nieuwe tuin aanleggen

Ik ben momenteel bezig met een groot project. Ik ben namelijk vorig jaar verhuisd maar ik wil graag een nieuwe tuin. Ik ben daarom een week geleden begonnen met de aanleg van een nieuwe tuin. Ik wist al precies hoe mijn tuin eruit moest gaan zien en had al mijn ideeën opgeschreven en uitgewerkt. Ik wou een vijver, veel bloemen en planten en natuurlijk een mooi grasveld. Ik had het ontwerp zelf uitgetekend en wist gelijk dat het mijn droomtuin zou worden. Een tuin waarin ik later nog veel mooie momenten zou gaan beleven.

De volgende stap was om opzoek te gaan naar een hoveniersbedrijf voor de tuinaanleg, een bedrijf dat al mijn wensen werkelijkheid kon laten worden en die al het werk tot in de details konden uitvoeren. Ik slaagde er al snel in om een bedrijf te vinden die dit kon realiseren. Nadat we overeen waren gekomen over de kosten begon het dan eindelijk, de aanleg van mijn nieuwe tuin. Ik merkte wel al snel dat ik een echte control freak ben, ik stond zo elke ochtend vroeg op en deed mijn werklaarzen aan zodat ik goed toezicht kon houden op de werkzaamheden die werden uitgevoerd.

9

Het werd al snel duidelijk dat het door mijn bemoeizucht lastig werd om goed door te kunnen werken. Ik besloot daarom maar om vertrouwen te hebben en mij niet meer met het project te bemoeien behalve als het wordt gevraagd. Alles verloopt tot nu toe naar wens en ik heb er het volste vertrouwen in dat ik tevreden zal zijn met het eindresultaat. De verwachting is dat het ongeveer nog een week zal duren voordat mijn tuin is voltooid. Ik kan haast niet wachten om het eindresultaat te zien.